Weekly Moments #4

By

In ‘Weekly moments’ deel ik mijn persoonlijke momenten als vrolijke mama, fitmom, klussende vrouw en van elk ander moment in mijn leven.
Kijk je mee naar een nieuwe week?

Before

Op zaterdag start ik met het schoonspuiten en verven van de garage. Deze krijgt namelijk een make over! Nu de zomers steeds warmer worden, en we de afgelopen weken tijdens quarantaine veel buiten geweest zijn, doet het witte pijn aan mijn ogen!

Als ik eenmaal klaar ben met verven is het tijd om de barbecue aan te steken en lekker te eten. Ik eet o.a. een piri piri vega burger (lekker!) met salada, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en aardappelsalade.

Ald de kids eenmaal op bed liggen is het tijd om de vuurkorf aan te steken met een McFlurry, wat chipjes en marshmellows voor bij de vuurkorf. Jummie!

Zondag was het moederdag en deden we lekker rustig aan. Nou ja, rustig. Ik ben niet bepaald een stilzitter. Ons balkon was ook opnieuw toe aan een verfbeurt. Hoewel de huidige kleur (blauw) er nog redelijk prima op zat, vond ik het tijd voor een nieuwe kleur. Zaterdag ging er verf afbijt op, zodat ik op zondag laat in de middag kon beginnen met het afkrabben van de verf. Wat een werk! Ik was even vergeten hoe bewerkelijk dit was… 7 jaar geleden hebben mijn moeder en ik het hekwerk gedaan. Iets té goed blijkt haha. Maandag ging ik verder met het afkrabben. Dinsdag zette ik hem een laag roestwerende grondverf (roestkleur), zodat ik hem 24 uur later eindelijk kon verven in de donkergrijze kleur. Hij is iets lichter uitgevallen dan ik dacht. Maar hij kan er weer een jaar of 7 á 8 mee door!

Voor een samenwerking voor mijn instagram was ik gevraagd om te bakken met BlueBand. We maakten marmercake. Een luchtige vanille cake met een swirl van chocolade. Erg lekker. Tijdens het roeren lanceerde Amber een deel van het beslag. Oeps! Ach, jong geleerd is oud gedaan. Daarna smullen maar!

Woensdag probeerde ik een ‘nieuw’ gerecht uit. In die 7 jaren dat Daniël en ik samen wonen hebben we werkelijk nog nooit zuurkool klaargemaakt!
Voor mij maakte ik hem met vega braadworst. Stukjes appel en strooikaas. In de supermarkt was echter nergens meer pompoenblokjes te vinden. Dus dan maar een extra appel. Smaakte het niet minder om in elk geval!

Als het droog en lekker weer is zijn we veel buiten te vinden. Ik ben blij met de kleur van de garage! Hij oogt veel netter en ook onze eettafel komt beter tot zijn recht. Missie geslaagd!

Op vrijdag verzint Aron het spelletje ‘de vloer is Lava’. Als ik hem vraag waar hij dat van kent is zijn antwoord: “YouTube”. Ik had het kunnen weten haha! We zijn wel een tijdje zoet met dit gezellige spelletje!

Als avond eten eten we kipfilét met schijfjes sinaasappels, prei en partjes aardappelen uit de oven met tijmkruiden en gehakt knoflook. Super lekker! Eenmaal aan tafel , en onze borden al half leeg, realiseer ik mij dat ik de sperziebonen vergeten te koken ben! Achja. Kan gebeuren 😉

Zaterdag hielden we een heerlijk pyjama/chilldagje. Aron wilde ’s middags heel graag in het grote bed tablet kijken. Met wat chipjes, koekjes en wat te drinken kwamen we prima de middag door.

Ken je dat? Dat je aan je lief vraagt of hij M&M’s mee wilt nemen en dat hij meteen 1 KG (!!!!!) meeneemt. Jup, dat doet die van mij dus haha. Nouja, dat komt wel op hoor 😉

Dit was ‘m weer! Hoe was jullie week?

We also recommend

No Comments

Leave a Reply