Weekly Moments #2

By

In ‘Weekly moments’ deel ik mijn persoonlijke momenten als vrolijke mama, fitmom, klussende vriendin en van elk ander moment in mijn leven.

Aangezien maandag de minst heette dag van de week gaat worden zijn we lekker buiten. Aron vermaakt zich in zijn zwembad en Amber in haar ballenbad 😉

Dinsdag ga ik samen met mijn nichtje en de kids naar Beachclub Puur in Drimmelen. Een leuk én schoon strandje met gezellige muziek! Geen processierupsen, wespen of ander ongedierte. Alleen deze mega grote Flamingo’s!

Op woensdag verf ik de deur in de woonkamer weer fris en zuiver wit. Deze had namelijk wat beschadigingen opgelopen waar ik mij enorm aan stoorde. Met deze temperaturen droogt het lekker snel!
’s Avonds komen spontaan vrienden langs die heerlijk magnum ijs in een beker meenemen. Jummie! We genieten nog na onder de party tent van deze heerlijke zomer avond.

Ik heb geen zin om alle dagen in de hitte binnen te zitten. En dus gaan we donderdag ochtend even naar de Westpolderplas in de buurt om af te koelen. Het is nog heerlijk rustig! Pas rond de middag als ik naar huis rij wordt het drukker.

’s Avonds kijk ik Jane the Virgin (love love love !!) en eet ik een waterijsje. Het is niet mijn enige ijsje, door de hitte maar vooral door keelpijn (in deze hitte? jup in deze hitte…) eet ik extra ijs deze dagen. Een verkoelende en lekkere ‘straf’!

Eindelijk! Een koel windje en beduidend lagere temperatuur dan de afgelopen dagen. Dus gooi ik de deuren wagenwijd open om door te luchten. Alleen jammer dat die vliegen dan meteen binnenkomen.

In het kader educatief ‘speel’ ik dit alfabet spel in puzzelvorm met Aron.

Hier keek ik al sinds eind april naar uit toen we bij SpaPuur reserveerden! Via de krant hadden we kortingsbonnen gespaard. Samen met mama, mijn twee nichtjes en een tante spendeerden we een heerlijk dagje sauna.

De avond eindigen we gezellig bij mijn nichtje, met een wijntje, filmpje en spelletje om vervolgens met mijn anderen nichtje te blijven slapen. Wel gek hoor een nachtje niet bij de kindjes en mijn lieve man! Maar ergens ook wel even fijn.

Dat was ‘m weer. Tot volgende week! XoXo


We also recommend

No Comments

Leave a Reply