Weekly Moments #1

By

In ‘Weekly moments’ deel ik mijn persoonlijke momenten als vrolijke mama, fitmom, klussende vriendin en van elk ander moment in mijn leven.

Mijn kleine grote Avenger op zijn fiets! Hij is eigenlijk al te groot voor het fietsje. Maar ach hij vind het zo leuk ! 😉 Op maandag staat een bezoekje aan de tandarts op de planning en vieren we mijn vaders verjaardag.
Dinsdag zijn we ook lekker buiten.

Op woensdag ging ik samen met mama naar de kinderboerderij waar mijn broertje op de brasserie werkt. We lunchen daar en komen toevallig anderen mensen tegen, uit de buurt bij mijn ouders en van de basisschool waar we mee bijkletsen. Ik blijf het bijzonder; zo zaten we zelf nog op de basisschool en nu gaan onze kindjes (bijna) naar de basisschool!
Oh hoe lief is deze foto trouwens, mijn broertje met Amber 🙂
Verder knippen we uit de speciale tuin lavendel om mee naar huis te nemen. Ruikt heerlijk!

Ook brachten we een bezoekje op de bouw waar mijn nichtje en haar vriend dit fantastische mooie huis aan het bouwen zijn! Zo enorm benieuwd naar het eindresultaat straks!

De lamp die eerst boven de eettafel hing, verhangen we naar de keuken. Hij komt hier beter tot zijn recht. Verder verf ik een muur in huis (binnenkort te zien in een home tour) en schuur ik een balk verder op.
Ik vind het zo heerlijk om in huis met interieur bezig te zijn!

In het kader van interieur. We zijn eindelijk uit aan hoe we de achtertuin volgend jaar willen gaan doen! Daniël heeft een heel tof ontwerp gemaakt en we hebben knopen door gehakt aan welke type tegels we willen (niet deze overigens).

Sinds mevrouwtje begin deze maand het omrollen ontdekt heeft is er geen houden aan! Zo is ze helemaal de speelmat afgerold haha.

Vrijdags gingen we aan de wandel! Maar niet voordat we een ijsje op hadden bij Prego. Super lekker! En de oudste was met zijn smurfen ijsje en echte smurf geworden.

Op zaterdag ga ik langs bij een vriendin en chillen we op haar balkon. Later wordt het wat frisjes en kijken we binnen een film op Netflix. ‘Secret Obsession’. Op zich wel een leuke film. Maar al vrij snel is duidelijk hoe en wat.

Zondag schijnt de zon en eet ik buiten lekker dit ontbijtje! Granola, Skyr en verse aardbeien. Jummie!

’s Avonds wandelen we een rondje door het bos waar we (lees de mannen) een grote Tor zagen lopen. Nou geef mij maar de echte Thor 😉

Dat was hem dan! De eerste Weekly Moments. Tot volgende week!

We also recommend

No Comments

Leave a Reply