Streepjes op streepjes challenge | Outfit

By

Streepjes op streepjes challenge

Als je mij volgt dan weet je dat ik de laatste jaren meer en meer items met streepjes ben gaan dragen. De streepjes trend is tijdloos en is makkelijk te combineren met andere prints en trends.
Deze keer ging ik de uitdaging aan om streepjes met streepjes te combineren. Niet alleen voegde ik streepjes op streepjes samen, ook koos ik mijn favoriete kleuren in deze trend. Namelijk (donker)blauw en (licht)roze. Uiteindelijk is deze look denk ik geheel een ‘Linda stijl’ geworden.

De gestreepte rugzak

Afgelopen week liep ik bij de Xenos. Mijn oog viel op deze gestreepte rugzak en ik was op slag verliefd. Hij lag er in twee kleuren. Wit met donkerblauwe strepen en een afwerking van bruin. Of een donkerblauwe versie met ook bruin als afwerking.
Hoewel ik de donkerblauwe gestreepte rugzak ook onwijs mooi vond koos ik voor de wit gestreepte.
Meer omdat ik aardig wat prints en effen blauwe kleding in mijn kledingkast heb hangen.
Deze witte gestreepte rugzak staat dan ook bij elke outfit en is een mooie toevoeging aan mijn collectie. Tassen laten een vrouwenhart nu eenmaal sneller kloppen.

De rugzak heeft horizontale strepen en is afgewerkt met een magnetische druksluiting en een extra koord voor een veilige sluiting. De tas voelt stevig aan en heeft voldoende ruimte aan de binnenkant. Zo heb je twee open vakjes en een rits vakje. Verder zijn de schouderbanden ook verstelbaar.

Kortom deze rugzak gaat aankomende zomer vakantie mee op reis!
(P.s. morgen of maandag komt deze tas voorbij in een shoplog op YouTube. Abonneer je alvast op mijn kanaal om deze update niet te missen)

We also recommend

No Comments

Leave a Reply