Adverteren

ADVERTEREN

EVERY MOMENT MATTERS is opgericht in december 2016 nadat Linda jaren lang blogde voor Linlicious-Style besloot ze het over een andere boeg te gooien.
Er is nog steeds de mogelijkheid tot adverteren op deze blog

  • Interieur
  • Mode
  • Gezonde levensstijl
  • Vrouwen
  • Moederschap

SAMENWERKEN
Wil je samen iets leuks doen om aandacht te genereren voor je merk of bedrijf? Dat kan! Hieronder beschrijf ik verschillende mogelijkheden. Heeft u zelf een origineel idee. Mail gerust!


ADVERTORIA

Een Advertorial kun je vergelijken met een artikel. Het is een geschreven stuk tekst met foto’s. Het liefst maak ik de foto’s zelf met mijn Nikon Coolpix S6900. U kunt ook hoge resolutie foto’s opsturen. Een Advertorial moet wel aansluiten bij mij en het onderwerp van mijn blog. Ik maak er dan een leuk stuk van. Na plaatsing wordt het artikel gedeeld op diverse social media kanalen.
Het advertentietarief wordt berekend naar rato van het aantal bezoekers per maand op dat moment. Voor het verkrijgen van actuele statistieken volgens Google Analytics en een tariefkaart kunt u contact opnemen door een mail te sturen naar info @ everymomentmatters.nl of door het invullen van het contactformulier.

RECTANGLE/BANNER
Ook is het mogelijk om een Rectangle/Banner te plaatsen. Deze komt aan de rechterkant van de website te staan. Let wel: het onderwerp moet bij Every Moment Matters passen.

(*) Onder het artikel ben ik verplicht te melden dat het gaat om een samenwerking

No Comments